Tammikuu jo puolessa välissä


Nyt ollaan jo tammikuun puolessa välissä, päivät pitenee ja kevät alkaa olla tuloillaan jonkun kuukauden päästä. Uutta reissua pitänee alkaa porukan suunnitella. Onko kotimaat vieläpä hyviä kohteita, vai olisiko länsinaapuri Ruotsi sopiva kohde. Talvea vielä on kuitenkin tässä taisteltavissa ja odotettava ensi kesää, tai vielä kevättä aluksi.

Perhojen suhteen on vielä tilaa tehdä ja mietittävä uusia perhoja. Täällä meidän sivuilla on useita omia perhoja ja reseptejä. Noista kun itselleen sitoo uusia ja kalastavia perhoja, niin perholaatikkoon tulee sitten uudenlaisia perhoja. Omalla kohdallani ainakin kalastavia ovatkin.

Mutta uusia haasteita on seuran jäsenistöllä. K-Riistaherkun kauppias Jarkko laitteli viestiä, että ollaankos laittelemassa pilkkikisaa lapsille. Jokainen voi asiaa miettiä ja kirjoitella spostilla tai whatsapilla. Lammen suhteen on viimeinen kirjolohien kuorma kohta kalastettu. Lupia oli myyty, eli uutta kuormaa lampeen on hallituksen toimesta suunniteltu. Kalastajia on ollut aikalailla ja kiitelty kalojen saannista. Täytynee soitella maanantaina Savon Taimenelle ja pyytää uutta istukasta lohimiehille.

Lammella on myös yritelty tehdä teltalle uutta ”pesää”. Mutta tämä lämpöinen ja vetinen keli on ollut siihen aika huonoa. Mutta hallitus on asian päättänyt ja teltta tullaan laittamaan, kunhan vaan säät siihen sallii. Teltan omistaja on työkaverini.

Nyt vaan sopivia ajatuksia ensi kesälle…

Leave a Reply